Efficiënter werken

De Bartrack B2B webwinkel is gericht op efficiënter werken. Foutloos bestellen door klanten bespaart u veel tijd en ongemak. Door de integratie met uw bestaande bedrijfsproces wordt het verwerken van bestellingen eenvoudiger en sneller.

B2B webshop - koppeling met ERP
B2B Webshop - Foutloos bestellen

Foutloos bestellen

Het verwerken van foutieve bestellingen kost veel tijd. Daarom is de de Bartrack webwinkel ingericht op foutloos bestellen. Zo ziet elke klant alle producten in de catalogus voor de juiste prijs met de huidige voorraadpositie. Speciaal ontwikkelde functies als een catalogus op maat en bestellen met de scanner zorgen voor foutloos bestelgedrag. Zo wint u tijd wint en bespaart u kosten.

 

Lees meer >​​

Aangesloten op uw bestaande bedrijfsproces

Wij koppelen uw B2B webwinkel aan uw administratieve proces. Zo lezen wij productinformatie, klantspecifieke prijzen, kortingstructuren en informatie over debiteuren uit uw ERP systeem en nemen deze automatisch over in de webwinkel. Bestellingen worden doorgezet naar uw ERP systeem zodat u deze snel een efficiënt kunt verwerken.
 

Lees meer >

B2B Webshop - Aangesloten op uw bestaande bedrijfsproces
B2B Webshop - Product Information Management

Beheeromgeving met Product Information Management

Een veel voorkomend probleem bij B2B webwinkels is de grote hoeveelheid sku's en het vullen van de webwinkel met de juiste informatie. Speciaal hiervoor is Product Information Management ontwikkeld.  Om het beheer van informatie te vereenvoudigen is de webwinkel met een gebruiksvriendelijk en flexibel content management systeem uitgerust. 

Lees meer > 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 070-3065420